Välj ditt weekendpaket!

Fly & Stay är namnet på SAS populära weekendpaket där SAS kombinerat reguljärflyg med utvalda hotell av hög klass. KurirenKlubben erbjuder dig, i samarbete med SAS Fly & Stay, 3 spännande weekendpaket.

Välj ditt weekendpaket!
Budapest är känt för sina fina badhus.
Välj ditt weekendpaket!
Världens största pariserhjul hittar du i centrala London.

Mamma Mia-paket i Stockholm (lördag–söndag t o m 18/6-05)
Flyg t.o.r samt hotell i 1 natt inklusive frukost.
Du får biljetter till eftermiddagsföreställning på Cirkus med Mamma Mia. Detta paket med en övernattning är unikt framtaget för KurirenKlubben.
Pris från 2 565 kr*

Weekend i Budapest
Flyg t.o.r samt hotell i 2 nätter inklusive frukost.
Du blir dessutom som medlem i KurirenKlubben bjuden på ett Budapestkort som ger dig fri entré till museer och sevärdheter, fria resor med tunnelbana och spårvagnar, samt rabatter på sightseeing, affärer, restauranger och badinrättningar.
Pris från 3 425 kr*

Weekend i London
Flyg t.o.r samt hotell i 2 nätter inklusive frukost.
Du blir dessutom som medlem KurirenKlubben bjuden på Afternoon Tea på anrika Harrods där du serveras scones med grädde och olika sorters sylt, bakelser och tårtbitar.
Pris från 3 320 kr*

*Priserna är frånpriser och gäller per person i dubbelrum. Särskilda regler gäller för bokning och betalning.

Bokning
Bokar gör du på telefonnumret 0770-727 800. Uppge kod “Kunderbjudande SAS Fly & Stay och Ica-kuriren” samt ditt medlemsnummer i KurirenKlubben (du hittar det på tidningens baksida).

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top