Du behöver
- 1 st förp sockerkaksmix
- smör enligt anvisning på förp
- finrivet skal av 1 citron
- 125 g hallon
Frosting
100 g smör
1 dl florsocker
200 g cream cheese
Philadelphia
2 st Droppar röd hushållsfärg
Garnering
10 st hallon
florsocker
Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader. Placera 10 muffinsformar av papper i en muffinsplåt.
Gör sockerkakssmeten enligt anvisning på förpackningen. Vispa i citronskal.
Fyll muffinsformarna till 2/3 med kaksmeten. Tryck in 2–3 hallon i varje muffins. Grädda i mitten av ugnen ca 10–15 minuter, eller tills de är klara, känn med provsticka. Låt muffinsen kallna.
Frosting Låt smöret ligga i rumstemperatur ca 20 minuter. Rör smöret mjukt i en bunke, använd gärna köksmaskin med visp. Sikta ner florsocker och vispa till vit, fluffig massa. Tillsätt cream cheese och ev röd hushållsfärg och vispa.
Garnering Garnera muffinsen med spritsad frosting och hallon. Låt stå kallt ca 1 timme och pudra med siktat florsocker vid servering.