Fyllda ägg med räkor

Gör en läcker fyllning till ägghalvorna genom att blanda ihop gulorna med majonnäs och finhackade räkor.

Tillagningstid: 15 minuter
6 portioner

Du behöver

  • 3 st hårdkokta ägg kalla
  • 100 g färska räkor med skal skalade
  • 2-3 msk majonnäs
  • salt
  • 0,5 st citron finrivet skal
  • små fina örtblad t.ex dill
  • nymalen svartpeppar

Gör så här

1

Skala äggen. Dela dem i halvor och ta ut gulorna. Skala räkorna och hacka dem fint, men spara sex hela räkor till garnering.

2

Mosa äggulor och majonnäs med en gaffel. Salta. Blanda i de finhackade räkorna. 

3

Klicka fyllningen i ägghalvorna. Garnera med de sparade räkorna, citronskal och örtblad. Peppra.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top