Halloumiwrap

Du behöver 1 citron 1 dl matlagnings- yoghurt salt svartpeppar 1 kruka mynta 100 g rucola 4 plommontomater ½ röd chili 1 rödlök 4 tortillabröd...


4 portioner

Du behöver

  • 1 citron
  • 1 dl matlagnings-
  • yoghurt
  • salt
  • svartpeppar
  • 1 kruka mynta
  • 100 g rucola
  • 4 plommontomater
  • ½ röd chili
  • 1 rödlök
  • 4 tortillabröd
  • 400 g halloumi

Gör så här

1
1. Riv skalet från citronen. Rör ner i yoghurten. Vill du ha mer citron-smak, pressa ner lite av saften också. Salta och peppra.

2
2. Hacka myntan, skär rucolan och tomaterna i mindre bitar. Finhacka chilin och rödlöken.

3
3. Lägg ut bröden på plastfolie. Fördela mynta, rucola, tomat, chili och lök på bröden.

4
4. Skiva halloumin och fräs hastigt på hög värme till den blir gyllenbrun. Fördela i bröden. Toppa med yoghurtkrämen.

5
5. Vik ihop wrappen. Linda in i plastfolie eller hushållspapper.


Kommentar:
557 KCAL PER PORTION
30 g protein, 30 g fett, 40 g kolhydrater

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top