Matjesgubbröra i glas

Du behöver 1 burk matjessill, cirka 200 g avrunnen vikt 2 hårdkokta ägg 2 kalla kokta potatisar 2 msk hackad rödlök 2 msk hackad dill...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 burk matjessill, cirka 200 g avrunnen vikt
  • 2 hårdkokta ägg
  • 2 kalla kokta potatisar
  • 2 msk hackad rödlök
  • 2 msk hackad dill
  • 3 msk kapris
  • svartpeppar

Gör så här

Tärna sillen, hacka äggen och riv potatisen grovt. Blanda allt med rödlök, dill och kapris. Peppra.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top