Läsar-recept

Tonfisksås med curry

Du behöver 1 st tonfisk burk i olja 1 st crème fraîche 0.75 dl tomatketchup 1.5 tsk curry 1.5 msk soja 1 st vitlöksklyfta Gör...

Tillagningstid: 20 minuter
2 portioner

Du behöver

  • 1 st tonfisk burk i olja
  • 1 st crème fraîche
  • 0.75 dl tomatketchup
  • 1.5 tsk curry
  • 1.5 msk soja
  • 1 st vitlöksklyfta

Gör så här

Skölj tonfisken i durkslag och låt rinna av. Blanda tonfisk, crème fraîche, ketchup, soja och curry i en kastrull. Krossa vitlöken och blanda i. Låt bli varmt, men ej koka. Servera med pasta och sallad. Strö över riven ost.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.
Välj bröd som passar vid eventuell allergi.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top