Taco från ranchen

Du behöver 1 stor grovhackad lök 2 msk olja 200 g (lamm)färs 1 dl chilisås 1 burk (340 g) mexicorn (majs + paprika) 1 paket...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 stor grovhackad lök
  • 2 msk olja
  • 200 g (lamm)färs
  • 1 dl chilisås
  • 1 burk (340 g) mexicorn (majs + paprika)
  • 1 paket mjuka tortillabröd + 1 msk olivolja
  • riven pepparrot
  • chilisås

Gör så här

1
Vänd löken i oljan i en mikrotålig form. Täck ej. Mikra på full effekt 2 minuter.

2
Smula ner färsen i lökhacket med en gaffel. Täck. Mikra på full effekt 2 minuter.

3
Rör ner chilisås och avsilade mexicorn. Täck. Mikra på full effekt 2 minuter.

4
Vänd under tiden tortillabröden i olja i het stekpanna så att de får fin färg. Trava fyllningen på hälften av bröden. Strö på generöst med pepparrot occh klicka chilisås på toppen. Täck med resten av bröden.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top