Du behöver
- 1 stor grovhackad lök
- 2 msk olja
- 200 g (lamm)färs
- 1 dl chilisås
- 1 burk (340 g) mexicorn (majs + paprika)
- 1 paket mjuka tortillabröd + 1 msk olivolja
- riven pepparrot
- chilisås
Gör så här
1
Vänd löken i oljan i en mikrotålig form. Täck ej. Mikra på full effekt 2 minuter.
2
Smula ner färsen i lökhacket med en gaffel. Täck. Mikra på full effekt 2 minuter.
3
Rör ner chilisås och avsilade mexicorn. Täck. Mikra på full effekt 2 minuter.
4
Vänd under tiden tortillabröden i olja i het stekpanna så att de får fin färg. Trava fyllningen på hälften av bröden. Strö på generöst med pepparrot occh klicka chilisås på toppen. Täck med resten av bröden.