Gorgonzola-endive

Du behöver 3.5 st endiver vatten salt pepparmix olivolja 150 g gorgonzola Gör så här 1 Dela endiverna och lägg dem i kokande lättsaltat vatten....

Tillagningstid: 20 minuter
6 portioner

Du behöver

  • 3.5 st endiver
  • vatten
  • salt
  • pepparmix
  • olivolja
  • 150 g gorgonzola

Gör så här

1
Dela endiverna och lägg dem i kokande lättsaltat vatten. Sjud dem 2-3 minuter och låt dem rinna av väl.

2
Lägg endivehalvorna med snittytan upp. Strö på lite pepparmix, droppa över lite olivolja och placera en skiva gorgonzola på varje halva. Så här långt kan man förbereda! Precis före servering grillar du endivehalvorna i 300 graders ugnsvärme 4-5 minuter tills osten smält.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top