Frusna bär i rosengeranium

Du behöver 600-800 g frysta bär Lag: 3 dl vatten 1 dl strösocker 5 dl torrt, vitt vin några blad rosengeranium Gör så här Koka...


6 portioner

Du behöver

  • 600-800 g frysta bär
  • Lag:
  • 3 dl vatten
  • 1 dl strösocker
  • 5 dl torrt, vitt vin
  • några blad rosengeranium

Gör så här

Koka upp vatten och socker, låt svalna. Tillsätt vin och geraniumblad. Lägg frusna bär i en serveringsskål och häll marinaden över. Låt stå en stund före servering. Servera hemgjord glass till bären, även den smaksatt med geranium.


Kommentar:
Tillsammans med geraniumglass är det här den perfekta avslutningen på menyn som inleds med kastanjesoppa och fortsätter med kryddig rådjursstek.
Välj glass som passar vid eventuell allergi.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top