Vår hanhund kissar inne

Vår hanhund kissar inne Jag har en 5 årig hanhund som skvätter inne. Har nu skaffat blöja som vi har på under natten. Tror Du...

Vår hanhund kissar inne

Jag har en 5 årig hanhund som skvätter inne. Har nu skaffat blöja som vi har på under natten. Tror Du att det är bra att handla så eller lär han sej aldrig att bli rumsren. Kan den vara skadad på något vis tror Du. Var ute i skogen 3 nätter då den försvann från fodervärden. Springer också runt ibland inne utan någon anledning och verkar stressad då. Har Du något förslag på hur man kan gå till väga. Tycker också synd om hunden då den bara springer runt utan anledning.

UWG

Svar:

I den här artikeln kan du läsa mer om hur du ska hantera detta problem. Börja med att uppsöka veterinär för att utesluta medicinska problem.

Linnea Jonsson, leg. vet.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top