Raka underlivet?

Raka underlivet? Hej, jag undrar en sak. Borde man raka sig där nere? Alla mina kompisar gör det fast inte jag. Jag provade att raka...

Raka underlivet?

Hej, jag undrar en sak. Borde man raka sig där nere? Alla mina kompisar gör det fast inte jag. Jag provade att raka bort väldigt lite och tyckte inte om det, det känns stickigt. Varför gör man det egentligen och ska man det?

Svar:

Hej.
Om du ska raka bort könshåret måste du bestämma själv. Bry dig inte om hur dina kompisar gör. Det finns inget rätt eller fel, om det känns stickigt och man inte gillar det så gör man det helt enkelt inte. Det har gått lite mode i att raka bort kroppsbehåring och det gör kanske att många gör det fast de egentligen inte vill. Så, det är upp till dig hur du vill göra./Monica

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top