Fruktansvärd mensvärk

Fruktansvärd mensvärk Hej Monica!Jag får en sån ruggig mensverk varje månad. Ibland har jag så ont att jag svimmar och ibland blir jag yr, darrig...

Fruktansvärd mensvärk

Hej Monica!
Jag får en sån ruggig mensverk varje månad. Ibland har jag så ont att jag svimmar och ibland blir jag yr, darrig och spyr, 3-4 dagar varje månad. Jag kan inte gå i skolan och halkar efter. Jag har testat olika smärtstillande tabletter, men de hjälper dåligt eller bara tillfälligt. Får även en massa finnar och väger nästan 3 kg mer. Snälla Monica, hjälp mig! Alla tipps testas.
/ Åsa

Svar:

Hej!
Du har det verkligen besvärligt trots att du provat olika smärtstillande tabletter. För att gå igenom hur du har det ska du vända dig till den ungdomsmottagning där du bor. Om du inte vet var den finns så fråga skolsköterskan. Du behöver hjälp, så här ska du inte behöva ha det. /Monica

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top