• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Så sover du gott i sommar – tävla om en säng från testvinnande Emma

  En god natts sömn är avgörande för att vi ska få återhämtning och balans i vardagen. Men en varm sommar kan göra det svårt att somna och bidra till dålig sömn under natten. Här får du tips på hur du sover gott i sommar!

  Så sover du gott i sommar – tävla om en säng från testvinnande Emma

  Ljusa och varma sommarnätter kan göra det svårt att komma till ro. Lägg där till att många saknar en madrass som ger det stöd som kroppen behöver för att få avlastning och återhämtning. Men det behöver inte vara så. Sömnexperten Verena Senn på det sömnteknologiska företaget Emma – The Sleep Company ger sina bästa tips för insomning och hur du sover gott under hela natten.

  – Det härliga dagsljuset vi har under sommaren är inte enbart positivt för vår sömn, det påverkar även vår inre klocka. Därför är det viktigt med mörkläggning för den som har svårt att sova, säger Verena Senn.

  Hon tipsar också om att byta till ett tunnare täcke eller bara ett påslakan under de varma nätterna och att hålla händer och fötter utanför täcket.

  – Andra knep för att sova gott när det är varmt ute är att ta ett varmt bad eller dusch innan sänggående. Det kan låta motsägelsefullt men att ta ett varmt bad på kvällen kan också hjälpa dig att somna. Värmen får blodkärlen i händer och fötter att vidgas och det får oss att släppa överflödig kroppsvärme, vilket hjälper oss att somna och sova under hela natten. Ett annat är att försöka dricka mer vätska under dagen än på kvällen. Samt minska skärmanvändandet och skippa koffein sent på kvällen, fortsätter hon.

  Hitta din nya säng på emma-madrass.se och testa hemma i 100 dagar.

  Det ska vara enkelt att välja rätt – Emma återigen bäst i test

  Valet av säng och madrass påverkar också sömnupplevelsen. Det bästa är att ha en madrass som stödjer din kropp och formar sig efter din sovställning, oavsett om du föredrar att sova på mage, rygg eller på sidan. En sak som är extra viktig, speciellt under sommaren, är att madrassen leder bort värme och andas.

  Emma – The Sleep Company har som mål att förbättra människors sömn med hjälp av innovativa produkter, däribland deras madrasser och sängar. En madrass från Emma passar alla oavsett kroppsstorlek, och även för de med rygg- eller nackproblem eftersom den ger ett bra stöd under hela natten. Det bekräftades nyligen när Emma för andra året i rad vann Testfaktas test av skummadrasser. Madrassen Emma Original testades då mot marknadsledande konkurrenter som Tempur, Ikea och Jysk.

  – Genom en kombination av omfattande forskning, testning och innovativ design har vi lyckats skapa den perfekta madrassen. Vårt forskningsteam har tagit fram en madrass som verkligen håller vad den lovar. Emma överträffade sina konkurrenter i alla kategorier med en total testpoäng på 8,1. Speciellt när det kommer till ergonomi, andningsförmåga och fukttransporterande förmåga utmärker sig Emma mot övriga tillverkare, säger Sahil Mehra, Sverigechef på Emma – The Sleep Company.

  Nyfiken på testet från Testfakta? Läs mer här.

  Testa själv i 100 dagar

  Idag utvecklar Emma – The Sleep Company skräddarsydda produkter för varje marknad, baserat på landets olika behov. All försäljning sker tryggt och säkert online och du får 100 nätters provsömn hemma. På Emma har man tagit fasta på att man inte kan hitta den perfekta sängen efter 10 minuter i affären, därför erbjuder de dig att testa hemma i lugn och ro – och är du inte nöjd ingår fri retur och full återbetalning.

  Så här tycker andra om sin säng från Emma – läs recensionerna här.

  Tävla och vinn en Emma Säng till ett värde av 24 998 kr

  Nu har du chans att vinna en Emma Säng med den prisvinnande madrassen Emma Original i storlek 180x200 cm (går att byta ut till 140x200 eller 160x200 - mellanskillnaden utbetalas ej). Här kan du läsa mer om Emma Sängen
  För att tävla följ Emma madrass på Facebook, svara på frågan nedan och motivera varför just du skulle vinna.

  Tävlingen är avslutad, nedan ser du de korrekta svaren (grön text).

  1 . Hur många gånger har Emma – The Sleep Company fått utmärkelsen Bäst-i-test av Testfakta?

  • Rätt svar: 2
  • Svarsstatistik

  • 0%
  • 1,2%
  • 98,8%

  2 . Motivera med max 50 ord varför just du ska vinna en säng från Emma till ett värde av 24 998 kr.

  Lycka till!

 • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!