• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Äntligen klart: Mandelmanns gård får ytterligare en säsong

  Redan nu är det klart att man kommer att spela in säsong fyra av Mandelmanns gård. Paret själva tycker att det är upp till tittarna att bestämma om det ska bli fler säsonger därefter.

  Äntligen klart: Mandelmanns gård får ytterligare en säsong
  Foto: Cecilia Möller/TV4

  Säsong tre av superpopulära Mandelmanns gård har inte ens börjat än, men redan nu kan paret bekräfta att det kommer en fjärde säsong. 

  – Det är svenska folket som får säga till när det räcker, säger Marie Mandelmann till Aftonbladet.

  Själva verkar de nämligen inte alls tröttna på att ha ett inspelningsteam i hälarna, tvärtom:

  – Det är faktiskt otroligt kul när de kommer ner med väskor och kameror på kanske en sen söndagseftermiddag. Vad kul vi ska ha, säger Gustav Mandelmann.

  Men allt är inte bara frid och fröjd på Djupadal. Sommarens torka slog hårt mot gården, liksom mot många andra svenska gårdar. 

  – Det började aldrig växa igen, det blev en nästan lika torr höst. Fortfarande är det enormt underskott på nederbörd i vatten, det märker vi fortfarande. Det gjorde att vi fick väldigt lite vinterfoder, som vi måste ha till hela vår djurbesättning. Det ställer till det jättemycket för oss. Man blir väldigt orolig, hur ska det gå framöver, berättar Gustav för Expressen. 

  Att sommaren var riktigt tuff kommer att bli tydligt för tittarna när man ser de nya avsnitten. Vi kommer också att få se när paret besöker ett fjälljordbruk för att titta på en kalv, hur man sår frön på bästa sätt och hur man får flera sorters äpplen på samma äppelträd.

  Säsong tre av Mandelmanns gård har premiär kl 20.00 på TV4 ikväll. 

 • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!