• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Istället för mandelmassa – testa semlor med fyllning av solroskärnor

    Mandelmassan i våra älskade fastlagsbullar kan vara en riktigt vattenbov – men som tur är går det utmärkt att baka semlor med andra fyllningar!

    Istället för mandelmassa – testa semlor med fyllning av solroskärnor
    Foto: Björn Tesch

    Här bjuder vi på recept på semmelbullar med dinkelmjöl, som du sedan fyller med valfri fyllning. Vi rekommenderar att du testar den goda varianten med solroskärnor vi tipsar om här nedan. Den har en smak som påminner lite om nougat. 

    Semmelbullar med dinkelmjöl
    Dessert

    Semmelbullar med dinkelmjöl

    50 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Semlor med fyllning av solroskärnor
    Dessert

    Semlor med fyllning av solroskärnor

    20 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Semmelfyllning med solroskärnor
    Dessert

    Semmelfyllning med solroskärnor

    15 minuter   Recept från Icakuriren.se

    Testa också vår goda fyllning med pistasch. som för tankarna till Mellanöstern.

    Semmelfyllning med pistasch
    Dessert

    Semmelfyllning med pistasch

    10 minuter   Recept från Icakuriren.se
  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!