• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Mustig tomatsoppa med valnötter, bakad rotselleri med brynt smör, sockerkaka med apelsinsirap

    Mustig soppa, ugnsbakad rotselleri, brynt smör, svamp och kål. Vi fixar helgmaten med vinterns godaste råvaror.

    Mustig tomatsoppa med valnötter, bakad rotselleri med brynt smör, sockerkaka med apelsinsirap
    Foto: Lee Kearney
    Mustig tomatsoppa med valnötter
    Förrätt

    Mustig tomatsoppa med valnötter

    45 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Bakad rotselleri med brynt smör
    Huvudrätt

    Bakad rotselleri med brynt smör

    2 timmar 30 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Sockerkaka med apelsinsirap
    Dessert

    Sockerkaka med apelsinsirap

    1 timme   Recept från Icakuriren.se

    Gott att dricka till

    Milda, mustiga smaker i maten matchas välvilligt av liknande aromer i vinet. Glas-innehållet får också tillföra balansen lite syra. Rött vin kyls först en halvtimme före servering. Vitt vin tas ur kylförvaringen en halvtimme före servering.

    Vitt 7046 Glen Ellen Chardonnay, USA, 79 kr.

    Rött 2754 Barbera d'Asti, Italien, 79 kr.

    Alkoholfritt Sval lingondricka i trevlig kanna.

    Dryckestips Charlotte Sjögren sommelier

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!