• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • 11 recept du måste testa till årets julbord

    Ingen jul utan Icakurirens stora julbord. Vi bad vår matskribent Lena Söderström att bjuda på sina allra bästa julrecept, från sillar och lax till gröna rätter, köttbullar, skinka och Jansson. Som krona på verket en gyllene julparfait.

    11 recept du måste testa till årets julbord
    Foto: Eva Hildén
    Äppelsill med pepparrot
    Buffé

    Äppelsill med pepparrot

    15 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Portvinssill på matjes
    Buffé

    Portvinssill på matjes

    15 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Gravlax med hovmästarkräm
    Buffé

    Gravlax med hovmästarkräm

    15 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Jullax med grönkål
    Buffé

    Jullax med grönkål

    30 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Janssons frestelse lagad på spisen
    Buffé

    Janssons frestelse lagad på spisen

    1 timme   Recept från Icakuriren.se
    Rostade rotfrukter med brysselkål
    Buffé

    Rostade rotfrukter med brysselkål

    50 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Griljerad skinka på klassiskt vis

    Griljerad skinka på klassiskt vis

    30 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Ostpaj med salladstopping
    Buffé

    Ostpaj med salladstopping

    2 timmar   Recept från Icakuriren.se
    Köttbullar med kryddpeppar
    Buffé

    Köttbullar med kryddpeppar

    1 timme   Recept från Icakuriren.se
    Svampstuvning Julienne
    Buffé

    Svampstuvning Julienne

    40 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Saffransparfait med röda bär
    Buffé

    Saffransparfait med röda bär

    30 minuter   Recept från Icakuriren.se
  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!