• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Brysselkål med rökig majonnäs, chèvrelasagne med savojkål, stekt pepparkaka med mascarpone

    Ta en paus i julstressen och njut av lättlagade vegetariska godsaker. Avrunda med en kryddig dessert.

    Brysselkål med rökig majonnäs, chèvrelasagne med savojkål, stekt pepparkaka med mascarpone
    Foto: Stefan Wettainen
    Frasig brysselkål med rökig majonnäs
    Förrätt

    Frasig brysselkål med rökig majonnäs

    30 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Chèvrelasagne med savojkål
    Huvudrätt

    Chèvrelasagne med savojkål

    1 timme 15 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Stekt pepparkaka med mascarpone
    Dessert

    Stekt pepparkaka med mascarpone

    15 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Mjuk pepparkaka
    Dessert

    Mjuk pepparkaka

    1 timme 15 minuter   Recept från Icakuriren.se

    Gott att dricka till

    Mustigt, kryddigt rött vin från nordöstra Italien, delvis gjort av torkade vindruvor, smakar toppen till den ostsyrliga lasagnen. Servera det knappt rumsvarmt, cirka 17 grader.

    Budget6346 Castelforte Parziale Appassimento, 79 kr.

    Lite dyrare 71805 Valpolicella Ripasso ai Colli Vivaldi, 109 kr.

    Alkoholfritt Sval röd druvmust.

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!