• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Briouats med fetaost, lammgryta med plommon och äppelkaka med saffranskräm

    Duka upp med mustiga smaker från Nordafrika. Vi bjuder på frasiga briouats med fetaost och en lammgryta med lök och plommon. Som avslutning en saftig äppelkaka.

    Briouats med fetaost, lammgryta med plommon och äppelkaka med saffranskräm
    Foto: Lee Kearney
    Briouats med fetaost
    Förrätt

    Briouats med fetaost

    40 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Lammgryta med plommon
    Huvudrätt

    Lammgryta med plommon

    2 timmar 30 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Äppelkaka med saffranskräm
    Dessert

    Äppelkaka med saffranskräm

    1 timme 15 minuter   Recept från Icakuriren.se

    Gott att dricka till

    Välj ett kraftigt vitt vin till den kryddiga lammgrytan med saffran och ingefära. Ta kyld flaska ur kylskåpet en
    halvtimme före servering.

    Sydafrikanskt 2930 Org de Rac Chardonnay, 99 kr. Eko.

    Spanskt2756 Tobia Blanco, 99 kr.

    Alkoholfritt Sval, lokal äppelmust.

    Dryckestips Charlotte Sjögren sommelier

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!