• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Skockabottnar med Saint Agur, flankstek med ugnstomater och kanellängd Tiramisu

    Med kronärtskocksbottnar på burk, ost, tomater, örter på kruka och en köpt kanellängd fixar vi en middag som fjäskar glatt för både öga och gom.

    Skockabottnar med Saint Agur, flankstek med ugnstomater och kanellängd Tiramisu
    Foto Björn Tesch
    Skockabottnar med Saint Agur
    Förrätt

    Skockabottnar med Saint Agur

    5 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Flankstek med ugnstomater
    Huvudrätt

    Flankstek med ugnstomater

    40 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Kanellängd ”Tiramisu”
    Dessert

    Kanellängd ”Tiramisu”

    30 minuter   Recept från Icakuriren.se

    Gott att dricka till

    Rundad, ganska fyllig och fruktig ale passar utmärkt till. Trevligt att duka med dubbla glas och låta matgästerna jämföra ett par sorter! Ale kan gärna serveras källarsval, runt 12 grader: Kyl, men ta ur kylskåpet 20 minuter före maten.

    Engelsk 11405 Fuller's ESB, 5,9 %, England, 20:40 för 330 ml.

    Svensk30110 Nya Carnegiebryggeriet Amber Ale, 4,8 %, Sverige, 21:90 för 330 ml.

    Alkoholfritt 1951 Big Drop Pale Ale, 0,5 %, Wales, 19:90 för 330 ml.

    Dryckestips: Charlotte Sjögren sommelier

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!