• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Halloumisticks, laxfilé med rödcurrysås och dubbel cheesecake

    När det känns grått är det gott med smaker som påminner om semester, kanske i ett land långt borta…

    Halloumisticks, laxfilé med rödcurrysås och dubbel cheesecake
    Foto: Björn Tesch
    Halloumisticks med nuoc cham
    Förrätt

    Halloumisticks med nuoc cham

    20 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Laxfilé med rödcurrysås
    Huvudrätt

    Laxfilé med rödcurrysås

    30 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Dubbel cheesecake med jordnötter
    Dessert

    Dubbel cheesecake med jordnötter

    25 minuter   Recept från Icakuriren.se

    Gott att dricka till

    Lageröl eller fruktig ljus ale stämmer bra med ingefäran och curryn i maten. Servera lagern kall, 5–8 grader, men alen lite ljummare, 10–12 grader, genom att ta den ur kylen någon kvart i förväg.

    Lager 1361 Cirrus Cloudy Lager, 5,1 %, Sverige, 13:90 för 330 ml.

    Ale 1439 Zeunerts Höga kusten, 5,3 %, Sverige, 16:80 för 500 ml.

    Alkoholfritt 1951 Big Drop Pale Ale, 0,5 %, Storbritannien, 19:90 för 330 ml.

    Dryckestips Charlotte Sjögren sommelier

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!