• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Mexikansk majsdipp, helstekt njurtapp och blåbärsglass med kardemumma

    Inled med mexikansk majsdipp och fortsätt med smakrikt helstekt kött med argentinsk chimichurri. Svalka slutligen smaklökarna med en krämig glass med blåbär och kardemumma.

    Mexikansk majsdipp, helstekt njurtapp och blåbärsglass med kardemumma
    Foto: Stefan Wettainen
    Mexikansk majsdipp
    Förrätt

    Mexikansk majsdipp

    30 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Helstekt njurtapp med chimichurri
    Huvudrätt

    Helstekt njurtapp med chimichurri

    45 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Dubbelbakad sötpotatis
    Huvudrätt

    Dubbelbakad sötpotatis

    45 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Blåbärsglass med kardemumma
    Dessert

    Blåbärsglass med kardemumma

    30 minuter   Recept från Icakuriren.se

    Gott att dricka till

    Rött vin, gärna lite friskt, kompletterar stek och sås. Kyl 20 minuter före servering.

    Budget 6581 Cameleon Selection Malbec, Argentina, 79 kr. Eko.

    Lite dyrare 2170 Navarro Correas, Argentina, 99 kr. Etiskt.

    Alkoholfritt Fläderbärsdryck, gärna med en skvätt koncentrerad svartvinbärssaft i.

    Dryckestips Charlotte Sjögren sommelier

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!