Spansk chorizo med bönor och paprikadressing

Du behöver 1 dl olivolja 1 msk balsamvinäger 0.33 st röd paprika utan kärnor 1 krm strösocker salt och svartpeppar 1 st burk kidneybönor sköljda...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 dl olivolja
  • 1 msk balsamvinäger
  • 0.33 st röd paprika utan kärnor
  • 1 krm strösocker
  • salt och svartpeppar
  • 1 st burk kidneybönor sköljda
  • 1 st burk kikärter skjölda (250 g)
  • 4 st salladslökar strimlade
  • sallad ett par nävar plockad
  • 500 g chorizo spansk

Gör så här

1
Kör olivolja, vinäger, paprika och socker i mixer. Krydda med salt och svartpeppar.

2
Rör ihop dressingen med bönor, salladslök och sallad.

3
Stek korven och servera till.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top