• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Pizza bianca, spättafilé med salsa verde och nektariner med yoghurtkräm

    Spättafilé med smakrik salsa verde och färskpotatis är ljuvlig helgmat. Vi avslutar med allt gott i ett glas där vi varvar syrlig färskostkräm med kaksmulor och nektariner.

    Pizza bianca, spättafilé med salsa verde och nektariner med yoghurtkräm
    Foto: Lee Kearney
    Pizza bianca med örter och oliver
    Förrätt

    Pizza bianca med örter och oliver

    40 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Spättafilé med salsa verde
    Huvudrätt

    Spättafilé med salsa verde

    45 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Nektariner med yoghurtkräm och kaksmulor
    Dessert

    Nektariner med yoghurtkräm och kaksmulor

    30 minuter   Recept från Icakuriren.se

    Gott att dricka till

    Aromatiskt vitt vin med lite tropisk fruktkaraktär passar fint till den här somriga fiskrätten. Servera vinet svalt, 10–12 grader.

    Budget 12438 Pasqua Chardonnay Grillo, Italien, 79 kr. Eko.

    Lite dyrare 2478 Zecci Classico, Italien, 109 kr. Eko.

    Alkoholfritt Sval citron- och limedryck i snygg tillbringare.

    Dryckestips Charlotte Sjögren sommelier

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!