• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Nektarinsallad, halstrad tonfisk och tiramisu i helgens meny

    Saftiga nektariner med mild mozzarella, pasta med halstrad tonfisk, kapris och citron. Medelhavsköket bjuder på härliga rätter med enkla medel.

    Nektarinsallad, halstrad tonfisk och tiramisu i helgens meny
    Foto: Stefan Wettainen
    Nektarinsallad med mozzarella
    Förrätt

    Nektarinsallad med mozzarella

    20 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Halstrad tonfisk med spagetti
    Huvudrätt

    Halstrad tonfisk med spagetti

    30 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Tiramisu med körsbär
    Dessert

    Tiramisu med körsbär

    30 minuter   Recept från Icakuriren.se

    Gott att dricka till

    Fruktyppigt och väl rundat vitt vin med frisk syra och viss fyllighet matchar den Italieninspirerade tonfiskmiddagen. 

    Kyl flaskan, men ta ut den 20–30 minuter före servering.

    Budget 12438 Pasqua Chardonnay Grillo, 79 kr. Eko.

    Lite dyrare 2487 Zecci Classico, 109 kr. Eko.

    Alkoholfritt Citron- och limedricka i immande glaskanna

    Dryckestips Charlotte Sjögren sommelier

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!