• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Gin sour, het fläskfilé och kokosglass i helgens meny

    Vi bjuder på fläskfilé med smak av chili, vitlök, sesamolja och soja. Marinera över natten för mycket smak, sedan ska köttet bara vända i het panna.

    Gin sour, het fläskfilé och kokosglass i helgens meny
    Foto: Björn Tesch
    Gin sour med ingefära
    Smårätter & tillbehör

    Gin sour med ingefära

    10 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Het fläskfilé på vietnamesiskt vis
    Huvudrätt

    Het fläskfilé på vietnamesiskt vis

    40 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Kokosglass med ananas
    Dessert

    Kokosglass med ananas

    40 minuter   Recept från Icakuriren.se

    Gott att dricka till

    Törstsläckande torrt och kallt lageröl matchar smakerna fint. Liksom veteöl, en ljus aletyp, som bör serveras kyld och kan bli en sommarens sociala favorit.

    Lageröl 1253 Melleruds Utmärkta Pilsner,Sverige, 4,5 %, 14:50 för 330 ml. Eko.

    Veteöl 88218 Poppels Belgisk Wit, 4,7 %, Sverige, 19:90 för 330 ml. Eko.

    Alkoholfritt och glutenfritt 1902 Die Bio Weisse, 0,4 %, Österrike, 18:90 för 330 ml. Eko.

    Dryckestips Charlotte Sjögren sommelier

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!