• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Helgens mat: Blåmusslor med koriander, cajunbiff med sötpotatis och aprikospaj

    Cajunkrydda från Louisiana, USA, kommer i många varianter. Här ger den smak åt ryggbiff serverad med rostad sötpotatis och en fräsch sås.

    Helgens mat: Blåmusslor med koriander, cajunbiff med sötpotatis och aprikospaj
    Foto: Åsa Dahlgren
    Blåmusslor med koriander
    Förrätt

    Blåmusslor med koriander

    20 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Cajunbiff med sötpotatis
    Huvudrätt

    Cajunbiff med sötpotatis

    30 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Aprikospaj med farinsocker
    Dessert

    Aprikospaj med farinsocker

    35 minuter   Recept från Icakuriren.se

    Gott att dricka till

    Kraftig smak på maten bör matchas med fyllighet i vinet. Gärna lite rondör också, annars känns sötpotatisen lätt som godis av ren kontrast.

    Budget 2565 Cigarra, Portugal, 69 kr.

    Lite dyrare 2560 Periquita, Portugal, 95 kr.

    Alkoholfritt Sval fläderbärsdricka.

    Dryckestips Charlotte Sjögren sommelier

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!