• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Helgens mat: Smördegsflarn, laxsida och chokladtårta

    Lax i bit blir saftig i ugnen. Vi smaksätter den med frisk citron, god sälta från soja och lite chilihetta och serverar med gräddstuvad grönkål.

    Helgens mat: Smördegsflarn, laxsida och chokladtårta
    Foto: Åsa Dahlberg
    Smördegsflarn med serranoskinka
    Förrätt

    Smördegsflarn med serranoskinka

    25 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Laxsida med stuvad grönkål
    Huvudrätt

    Laxsida med stuvad grönkål

    40 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Chokladtårta med valnötter
    Dessert

    Chokladtårta med valnötter

    30 minuter   Recept från Icakuriren.se

    Gott att dricka till

    Fruktigt vitt vin med lite fyllighet och riktigt pigg syra behövs till fiskrätten. Servera det lite över kylskåpstemperatur, cirka 10 grader.

    Budget 2196 Trio, Chile, 79 kr.

    Lite dyrare 6255 Left Field, Nya Zeeland, 119 kr.

    Alkoholfritt Kall citron- och limedricka.

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!