Kryddig korv med varm potatissallad

Du behöver 800 g potatis t ex asterix 0.5 st rödlök skivad 2 msk kapris 0.5 dl olivolja 2 msk vit balsamvinäger salt och nymalen...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 800 g potatis t ex asterix
  • 0.5 st rödlök skivad
  • 2 msk kapris
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 msk vit balsamvinäger
  • salt och nymalen svartpeppar
  • 2 msk hackad persilja
  • 600 g kryddiga korvar t ex kolbasz eller chorizo
  • 1 tsk rapsolja

Gör så här

1
1 Koka potatisen mjuk på vanligt sätt. Häll bort vattnet.

2
2 Dela potatisen grovt med en bordskniv direkt i kastrullen. Vänd ner rödlök, kapris, olivolja, vinäger, salt, svartpeppar och persilja.

3
3 Snitta skinnet på korven, stek den och servera till potatissalladen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top