• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • I helgens meny bjuder vi på citrusfriska smaker

    Med en silkeslen hollandaisesås förför man nästan vem som helst. Vi serverar den till stekt lax med glaserade gulbetor och krispiga salladsärtor.

    I helgens meny bjuder vi på citrusfriska smaker
    Foto: Björn Tesch
    Apelsinsallad med burrata
    Förrätt

    Apelsinsallad med burrata

    20 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Stekt lax med gulbetor
    Huvudrätt

    Stekt lax med gulbetor

    1 timme   Recept från Icakuriren.se
    Lemon posset enkel citronkräm
    Dessert

    Lemon posset enkel citronkräm

    15 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Mandelbiskvier med citronskal
    Dessert

    Mandelbiskvier med citronskal

    25 minuter   Recept från Icakuriren.se

    Gott att dricka till

    Chardonnaydruvans smöriga rondör och friska fruktighet smakar härligt till laxen. Välj själv: Ståltankslagrat med ren fruktsmak eller ekfatslagrat nötkryddigt. Eller välj båda och jämför!

    Oekat, stålfatslagrat 6031 Cameleon Unoaked Chardonnay, Argentina, 89 kr. Eko.

    Ekfatslagrat 2188 Vicar's Choice Barrel Fermented Chardonnay, Nya Zeeland, 99 kr.

    Alkoholfritt Äppelmust, så torr som möjligt och gärna lokal.

    Dryckestips Charlotte Sjögren sommelier

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!