• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Helgens meny: Confiterad kummel, kronärtskocksdipp och clafoutis med plommon

    Att sjuda fisk i olja på låg temperatur är ett enkelt tillagningssätt som ger ett saftigt resultat. Medan fisken sköter sig själv fixar du både krämig dipp och lyxig plommondessert.

    Helgens meny: Confiterad kummel, kronärtskocksdipp och clafoutis med plommon
    Foto: Stefan Wettainen
    Kronärtskocksdipp med libabröd
    Förrätt

    Kronärtskocksdipp med libabröd

    40 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Confiterad kummel med citron
    Huvudrätt

    Confiterad kummel med citron

    1 timme   Recept från Icakuriren.se
    Clafoutis med plommon
    Dessert

    Clafoutis med plommon

    40 minuter   Recept från Icakuriren.se

    Gott att dricka till

    Rätt så friskt, vitt vin smakar bra till kummelrätten. Servera det svalt, 8–10 grader, och häll bara upp till kupans största omfång, så att doften får rum att utvecklas.

    Budget 75181 Domaine Lalande, Frankrike, 72 kr.

    Lite dyrare 2882 La Gascogne, Frankrike, 89 kr.

    Alkoholfritt (Hemgjord) citrondricka/lemonad.

    Dryckestips Charlotte Sjögren sommelier

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!