• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Helgmenyn: Hel fisk i halster

    Vi bjuder på grillat till både förrätt och varmrätt: grillad gemsallad och grillad hel fjällröding. Till efterrätt en god chokladcheesecake!

    Helgmenyn: Hel fisk i halster
    Att grilla hel fisk är faktiskt mycket enklare än vad man tror. Avsluta middagen med en utsökt moussetårta! Foto: Åsa Dahlgren
    Grillad gemsallad med bacon
    Förrätt

    Grillad gemsallad med bacon

    20 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Grillad fjällröding med dijonsås
    Huvudrätt

    Grillad fjällröding med dijonsås

    40 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Moussetårta med oreobotten
    Dessert

    Moussetårta med oreobotten

    20 minuter   Recept från Icakuriren.se

    Gott att dricka till

    Friskt och fruktigt vitt vin får fisken på bästa humör. Kyl vinet, men ta fram det 20 minuter före servering.

    Budget 2433 Moncaro Verdicchio dei Castelli di Jesi, Italien, 79 kr. Eko.

    Lite dyrare 2699 Langenlois Weingut Jurtschitsch Grüner Veltliner, Österrike, 119 kr. Eko.

    Alkoholfritt Kall citrondryck i snygg flaska.

    Dryckestips av Charlotte Sjögren, sommelier.

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!