• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Helgens mat: Avokadosallad, bakad gnocchi och hasselnötsglass till efterrätt

    Allt i en form är smidigt när man får gäster. Vi bjuder på krämig pastagratäng med färdig potatisgnocchi som bas. Till dessert en lättfixad glass för alla som älskar hasselnötter.
    Foto: Björn Tesch

    Helgens mat: Avokadosallad, bakad gnocchi och hasselnötsglass till efterrätt
    Avokadosallad med grapefrukt
    Förrätt

    Avokadosallad med grapefrukt

    10 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Bakad gnocchi med ädelost
    Huvudrätt

    Bakad gnocchi med ädelost

    50 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Hasselnötsglass utan maskin
    Dessert

    Hasselnötsglass utan maskin

    20 minuter   Recept från Icakuriren.se

    Gott att dricka till

    Italienskt vin till italiensk mat! Rödvinet får gärna vara relativt fruktsött för att passa bra till både den salta osten och de beska bladen. Servera 16–18 grader varmt.

    Budget 71388 Antiche Terre Venete, 69 kr.

    Lite dyrare 2109 Casa Vinironia Appassimento, 89 kr.

    Alkoholfritt 1925 Nigrum,  0,1 %, 35 kr för 375 ml. Serveras sval.

    Dryckestips Charlotte Sjögren sommelier

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!