Club sandwich på nytt sätt

Du behöver 4 st kycklingfiléer 1 msk olja 1 tsk salt 1 krm peppar 8 skiva parmaskinka 1 dl kesella 1% 1 msk olivolja 1...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 4 st kycklingfiléer
  • 1 msk olja
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 8 skiva parmaskinka
  • 1 dl kesella 1%
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk fransk senap
  • 1.5 krm salt
  • 0.5 st isbergssalladhuvud
  • 8 st marinerade soltorkade tomater
  • 12 skiva formfranska

Gör så här

1
Stek kycklingfiléerna i oljan i en stekpanna cirka 6 minuter per sida. Kontrollera att kycklingen är genomstekt, det vill säga att köttsaften är klar utan rosa inslag. Krydda med salt och peppar. Skär kycklingfilén i skivor.

2
Bräck parmaskinkan hastigt i stekpannan.

3
Blanda kesellan med olivolja och senap. Smaka av med salt.

4
Skölj och strimla salladen. Strimla tomaterna. Rosta bröden i brödrost.

5
Lägg ihop brödskivorna tre och tre med kyckling, skinka, kesellaröra, sallad och tomater emellan.

6
Stick i trästickor rätt igenom bröden och skär dem mitt itu till trekanter.

7
Servera en tallrik jordgubbar med mjölk efter club sandwichen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top