• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Påskmiddag med vårkänsla

    Laxen serveras som tartar och påskalammet blev en fin filé när vi dukar upp till påskmiddag. Till dessert påskiga pavlovabakelser med frisk citronsmak.

    Laxtartar på baguette
    Förrätt

    Laxtartar på baguette

    25 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Rädisrabatt med ostkräm
    Förrätt

    Rädisrabatt med ostkräm

    25 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Rökt skagen på ägghalva
    Förrätt

    Rökt skagen på ägghalva

    25 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Lammytterfilé med rostad potatis
    Huvudrätt

    Lammytterfilé med rostad potatis

    1 timme   Recept från Icakuriren.se
    Ugnsbakad tomat med vitlök & timjan
    Huvudrätt

    Ugnsbakad tomat med vitlök & timjan

    15 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Pavlovabakelse med lemoncurd
    Dessert

    Pavlovabakelse med lemoncurd

    50 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Chokladtryffel med hallon
    Dessert

    Chokladtryffel med hallon

    25 minuter   Recept från Icakuriren.se

    Gott att dricka till:

    Fräscht veteöl till förrätterna, samt dillsnaps att sjunga till. Alla ska serveras kylskåpskalla.

    1459 Wisby Weisse, 5,2 %, 27 kronor för 500 ml.

    111 Dufvenkrooks Svensk Akvavit, 150 kronor för 350 ml.

    Alkoholfritt 1922 Weihenstephaner Hefeweissbier Alkoholfrei, 0,4 %,
    Tyskland, 13:90 för 500 ml.

    Avslagen, iskyld tonic, gärna med dillvippa i funkar bra som alkoholfritt snapssubstitut.

    Huvudrättsrött bör njutas 16–18-gradigt, rödbetsdrycken ska vara kall.

    76065 Cycliste Côtes du Rhône Villages 2014, Frankrike, 89 kronor. Eko. 

    Alkoholfritt Sval rödbets- och svartvinbärsdryck från Kiviks Musteri.

    Lätt sött och friskt vin till den fräscha fruktdesserten, serveras välkylt.

    7711 Asti Cinzano, Italien, 75 kronor för 750 ml.

    Alkoholfritt 1949 Peach Pearl persikovin, 0 %, Polen, 29 kronor.

    Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!