• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Testa pulled pork på vildsvin

    Vildsvin som sköter sig själv i ugnen blir en festlig middag med goda tillbehör. Avsluta middagen med en ljuvlig citronkolapaj som går utmärkt att förbereda.

    Testa pulled pork på vildsvin
    Vildsvin är ett miljövänligare och mustigare alternativ till den vanliga grisen i pulled pork. Foto: Björn Tesch
    Bild 1151747 

    Draget vildsvin - långlagat

    Draget vildsvin behöver lång tid i ugnen, men kräver minimal arbetsinsats.

     
     Bild 1151748

    Het lingonchutney med rödlök

    Lingonchutneyn blir het och kryddig av chili, kryddnejlika och kanel.

     

     Bild 1151749

    Coleslaw med spetskål

    Med äpple i din coleslaw får du en krispig syrlighet.

     Bild 1151750

    Friterad palsternacka

    Mums! Krispig palsternacka.

     

     

    Bild 1151751 

    Salt kolapaj med citron

    Pajen är väldigt mäktig och räcker till många. En liten bit är lagom, särskilt om man får glass till…

     

      

    Bild 1151752Gott att dricka till

    Inte alltför kraftfullt rött vin med örtiga och lite animaliska aromer smakar bra till vildsvin. Kyl det gärna högst en halvtimme före servering.
    Budget 2045 Biurko Tempranillo, Spanien, 79 kronor. Eko.
    Lite dyrare 22283 Cline Zinfandel, USA, 95 kronor.
    Alkoholfritt Sval tranbärsjuice.



    Recept av Eleonora von Essen, dryckestips av Charlotte Sjögren, foto: Björn Tesch

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!