Falupytt med frukt och grönt

Du behöver 4 msk HP-sås 4 msk chilisås 800 g fryst tärnad potatis 3 msk matolja 500 g falukorv 1 grön paprika 1 röd dito...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 4 msk HP-sås
  • 4 msk chilisås
  • 800 g fryst tärnad potatis
  • 3 msk matolja
  • 500 g falukorv
  • 1 grön paprika
  • 1 röd dito
  • 1 rödlök
  • 1 äpple
  • salt och svartpeppar
  • 2 msk Worchestersås

Gör så här

1
1. Rör ihop chili- och HPsås

2
2. Tärna korven. Rensa paprikorna och tärna dem. Hacka rödlöken. Skala och tärna äpplet.

3
3. Stek potatisen i 8 minuter. Blanda i korv, paprika, rödlök och äpple, stek i ytterligare 5-6 minuter.

4
4. Stänk på lite Worchestersås, salt och svartpeppar. Servera med den goda såsen.


Kommentar:
Två pikanta gamla klassiker, HP och chili, blir tillsammans en ny smaksensation.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top