På påskbordet
Mormors röra med matjessill eller matjessill med örter
Fårfiol och pepparrotsvisp
Ägghalvor med spritsad laxcrème
Det lilla söta
Klassisk äggtoddy med rom eller konjak eller apelsinsoppa med snöägg
Det krävs inte veckor av planering för att få till en god påskbuffé. Utgå från rökt fårfiol, matjes och kokta ägghalvor så blir påskbordet färdigt på mindre än 30 minuter. Servera tillsammans med kokt potatis.
På påskbordet
Mormors röra med matjessill eller matjessill med örter
Fårfiol och pepparrotsvisp
Ägghalvor med spritsad laxcrème
Det lilla söta
Klassisk äggtoddy med rom eller konjak eller apelsinsoppa med snöägg
Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.
Börja prenumerera på Icakuriren idag.