Snabba påskmaten

Det krävs inte veckor av planering för att få till en god påskbuffé. Utgå från rökt fårfiol, matjes och kokta ägghalvor så blir påskbordet färdigt på mindre än 30 minuter. Servera tillsammans med kokt potatis.

Snabba påskmaten
Apelsinsoppa med snöägg
Apelsinsoppa med snöägg. Foto: Patrik Cederman

På påskbordet

Mormors röra med matjessill eller matjessill med örter
Fårfiol och pepparrotsvisp
Ägghalvor med spritsad laxcrème

Det lilla söta

Klassisk äggtoddy med rom eller konjak eller apelsinsoppa med snöägg

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top