• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Semlor på tre sätt

    Semla, fettisdags-, fastlagsbulle eller hetvägg –  kärt barn har många namn! Konditor Mia Öhrn bjuder på tre versioner av ett av våra mest älskade bakverk. Här finns semlor för alla smaker!

    Semlor på tre sätt
    Extra goda och lite annorlunda blir semlorna fyllda med äppelmos, kanel och mandelmassa gjord på rostade mandlar. Foto: Björn Tesch

    Kardemummabulle som semla
    En riktigt saftig kardemummabulle fylld som en semla. Två goda saker på en gång kan inte bli annat än succé! Foto: Björn Tesch

    Hetvägg
    I boken Kokkonsten från 1879 av C E Hagdahl finns ett recept på Fin hetvägg. Alldeles för gott för att falla i glömska! Foto: Björn Tesch

    Kalljäst semla med äppelmos och kanel

    Semla på kardemummabulle

    Hetvägg på klassiskt vis

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!