• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Klassiska semlor och nya favoriter

    Vi älskar våra klassiska semlor med eller utan varm mjölk. Konditorn Mia Öhrn bjuder oss på både klassiker och några varianter.

    Semlerutor för stora kalas
    Semlerutor för stora kalas. Foto: Ulrika Pousette

    Hallon- och blåbärssemlor med mandelmassa
    Hallon- och blåbärssemlor med mandelmassa. Foto: Ulrika Pousette

    När det gäller semlor går smaken ofta vitt isär, vissa gillar mycket grädde och mandelmassa och litet lock, andra lite mandelmassa men ett stort lock. Bakar du egna semlor kan alla få precis som de vill. Ät semlorna som de är till en kopp kaffe eller njut dem som hetvägg med varm mjölk.

    Klassiska semlor med krämig fyllning
    Minisemlor till buffébordet
    Semlerutor för stora kalas
    Hallon- och blåbärssemlor med mandelmassa
    Chokladsemlor med kokosfyllning

    Av Mia Öhrn

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!