• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Så griljerar du skinkan

    Att griljera julskinkan är enkelt. Bläddra i bildspelet och se steg för steg, hur du gör.

    Tillbehör till griljera skinka
    Här är ett exempel på en klassisk senaps­griljering med ingefära, men griljeringen kan varieras med andra smaksättningen.


    Visa album
    • Torka av skinkan med en ren kökshandduk innan du brer på senaps­smeten så fäster den bättre.
    • Vill du laga din julskinka själv är ugnsbakning det bästa sättet. Svep in skinkan i alfolie och baka den till 65 graders innertemperatur i 175 graders ugnstemperatur.
    • Andra smaksättningar av griljeringen kan vara hackade färska örter och vitlök, riven pepparrot, rivet citronskal eller rivet apelsinskal.
  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!