• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Lammgryta med kantareller och laxrulle med romsås

    Helgens meny består av en mustig lammgryta med kantareller, till förrätt fräscha laxrullar med romsås, och som efterrätt en frisk sorbet garnerad med mynta och citronmeliss. Läs dryckestips i artikeln.Lammgryta med kantarellerLaxrulle med romsås

    Lammgryta med kantareller och laxrulle med romsås

    Förrätt:

    Laxrulle med romsås

    Huvudrätt:

    Lammgryta med kantareller

    Dessert: En kula frisk sorbet passar bra till efterrätt. Garnera sorbeten med färska myntablad, citronmeliss eller rivet citronskal som fräschar upp smaklökarna efter lammköttet.

    Att dricka till: Vitt, med fördel halvtorrt kanske till och med mousserande som 7743 Freixenet, 69 kr, smakar härligt till entrérätten. Huvudrätten kräver fruktigt rödvin.

    Lite billigare: RÖTT, 2134 Vistamar Sepia Reserva Syrah 2009, Chile, 65 kr. Petflaska!

    Om du vill lyxa till det lite: RÖTT, 2050 The pastor´s Blend Shiraz Cabernet Sauvignon 2008, Sydafrika, 99 kr.

    Alkoholfritt: Röd druvsaft/must.

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!