• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Örtkycklingbröst och vit chokladpannacotta

    Njut av vårhelgens meny: Örtkycklingbröst med färskpotatis och vit chokladpannacotta med hallonsorbet till dessert. Vill du göra lite extra till förrätt, unna dig ett glas champagne med räkor.

    Örtkycklingbröst med färskpotatis. Foto: Anna Huerta

    Förrätt

    Unna dig ett glas bubbel, kanske rent av ett glas äkta champagne, som inledning på denna vår­fräscha fredagsmysmiddag. Till detta kan du bjuda på färska räkor och hemgjord majonnäs eller en god aioli.

     

    Huvudrätt

    Örtkycklingbröst med färskpotatis

     

    Dessert

    Vit chokladpannacotta med hallonsorbet
     

    Att dricka till

    Lätt och mjukt rödvin med örtiga och bäriga aromer lämpar sig utmärkt till huvudrätten. Ett rosévin med lite kraft skulle man också kunna tänka sig.
    Lite billigare: RÖTT 5408 Beaujolais Royal, Frankrike, 63 kr.
    Och vill du lyxa till det lite: RÖTT 12328 Barbera d’Asti 2006, Italien, 99 kr.
    ALKOHOLFRITT Blåbärsdricka eller limespetsad
    hallondryck.

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!