• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Bjud enkelt och gott

    Det behöver inte serveras löjrom och oxfilé för att man ska ha trevligt kring bordet med sina vänner. Bjud denna enkla budgetmeny nästa gång.

    Förrätt
    • Isbergssallad med gorgonzoladressing

    Huvudrätt
    • Fylld falukorv med bacon

    Dessert
    • Kall nyponsoppa med grädde, mandel och mynta

    Att dricka till
    Till såväl salladen som korven passar 22299 Domaine Lalande Réserve Merlot 2006, Frankrike, 65 kr. Eller svartvinbärsdryck med en skvätt blåbärssoppa. Båda dryckerna bör hålla 16–18 grader.

    Desserten kan kombineras med lätt kylt eller rumsvarmt Vin Santo, 8139 Sommavite, Italien 56 kr för 375 ml.

    Av: Lise-Lott Andersson

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!