• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Grön julmat

    Julen är vegetarianernas svåraste mattid. Nu råder vi bot på det med goda och gröna recept till julbordet.

    Starta buffén med en drink till brädden fylld med goda kryddor.
    Foto: Anna Huerta

    Tomatpajen gömmer gorgonzola förutom ost och purjolök.
    Foto: Anna Huerta

    Apelsinmousse med pekannötter och honung. Hur gott som helst.
    Foto:Anna Huerta

    Här får du några alternativ att knö in mellan sillar, skinka och köttbullar. Och som bonus lite sött på slutet.

    • Kryddig äppeldryck med mörk rom

    Rödbetssallad med färska fikon

    Tomatpaj med gorgonzola

    Sallad med getost och pinjenötter

    Morotslasagne med champinjoner

    Apelsinmousse med pekannötter och honung

    Marsipankonfekt med romrussin

     

    Av: Lise-Lott Andersson

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!