• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Värmande i vinter

    Njut en trattkantarellsoppa med calvados, till huvudrätt halstrad röding, avsluta med en glassig gino. Bakom menyn står kökschefen Roger Carlsson på Restaurang Terra.

    Förrätt
    Halstrad röding serveradmed kräftrisotto och rödvinssky

    Huvudrätt
    Trattkantarellsoppa med calvados

    Dessert
    Gino med frukt och vaniljglass

     

    Att dricka till
    Avjnut både entrérätt och huvudrätt i sällskap med cirka 16-gradigt rödvin: 12375 Melini Chianti 2007, Italien, 72 kronor. Eller svartvinbärsdryck kryddad med en skvätt koncentrerad körsbärssaft.
    Efterrätten kan kombineras med rumsvarm 7833 Blandy´s Colheita Malmsey 1998, 119 kr för 500 ml.


    Av: Lise-Lott Andersson

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!