• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Midsommar!

    På årets somrigaste dag doftar det av matjessill, ångande färskpotatis och nyplockade jordgubbar. Laga midsommarmenyn med minimalt arbete.

    Förrätt
    • Krispigt sommartilltugg med färskostdipp med senap och honung

    Huvudrätt
    • Midsommartallrik med matjessill och tillbehör

    Dessert
    • Vanilj- och jordgubbspaj med mandelmassa i pajskalet

     

    Dryckestips
    Till förrätten och huvudrätten 262 Gammal Norrlands Akvavit, 500 ml för 194 kr, och svalt lageröl som1412 Norrlands Guld Export 5,3, 500 ml för 13:10. Alternativ är 1985 Carlsberg Non-Alcoholic, 9 kr för 330 ml.
    Till desserten passar 12085 Wild Strawberry Sparkling, 58 kr för 750 ml, eller röd läsk, väl kylda.


    Av: Sigmund Kaarstad

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!