• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Carpaccio och schweizerschnitzel

    Som förrätt en gravad fisk. Därefter en klassisk schnitzel på finaste kalvkött med pikant fyllning. Till avslutning bjuds ljumma exotiska frukter med zabaione. Välkomna!

    Carpaccio på fisk.
    Foto: Arne Adler

    Klicka på rätterna och kom direkt till receptet.

    Förrätt
    Carpaccio på fisk snabbgravad fiskfilé

    Huvudrätt
    Len schweizerschnitzel med pikant ostfyllning

    Dessert
    Gratinerade exotiska frukter med zabaione

     

    Att dricka till

    Både förrätt och huvudrätt matchas väl av kyld 2172 Willm Pinot Gris-Riesling, 79 kronor, eller citrondryck smaksatt med en aning ospädd fläderblomsdryck.

    Till (och i) desserten är 8403 Vecchioflorio Marsala Superiore perfekt, 375 ml för 65 kronor.

    Av: Sigmund Kaarstad

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!