• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Goda grytan

    Den här festliga och läckra köttgrytan gör du superenkelt och nästan utan passning på spisen.

    Italiensk köttgryta med soltorkade tomater
    Foto: Arne Adler

    Helgmeny


    Klicka på rätterna och kom direkt till recepten.

    Förrätt
    Sillbit på knäcke med lök och lime

    Huvudrätt
    Italiensk köttgryta med soltorkade tomater
    med dinkelmix

    Dessert
    Flamberad fruktsallad med mangosorbet

     

    Att dricka till

    Förrättt
    En kall pyttesnaps till sillbiten, ekologiska 292 Tällbergs Festbrännvin, 185 kronor för 500 ml.
    Alkoholfritt: Kall guldläsk, som Trocadero.

    Huvudrätt
    Vintips: 22974 Rapitalà Campo Reale Nero dÀvola, 61 kronor.
    Alkoholfritt: Svartvinbärsdryck.

    Dessert
    Vintips: 8093 Dalforce Fine White Port, 119 kronor för 750 ml.
    Alkoholfritt: Kall guldläsk som till sillen.

    Av: Sigmund Kaarstad

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!