• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Sköna 70-tal

    Flirta med 70-talet och bjud på en helgmeny med retrokänsla.

    Fylld minikalkon med haaricotsvertssallad.
    Foto: Anna Huerta

    Katrinplommonsufflé med sötmandlar.
    Foto: Anna Huerta

    Klicka på rätterna och kom direkt till recepten.

    Förrätt
    Morotssoppa med saffransgrädde

    Huvudrätt
    Fylld minikalkon med haricotsvertssallad

    Efterrätt
    Katrinplommonsufflé med sötmandlar

     

    Vi dricker till maten

    Ett litet glas iskall finosherry, 8201 La Guita Manzanilla, 47 kr för 375 ml, smakar bra till entrén. Annars limedryck.

    Klassisk chianti är given till kalkonen. Exempelvis 12375 Melini, 69 kr. Utan alkohol: svartvinbärsdryck.

    Till katrinplommonsufflén passar en söt madeira, 7883, Vintry’s Madeira Malvoisie, 113 kr för 750 ml.

    Av: Anita Saming

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!